Minigin_annesi0 Kızlar haftaya memlekete gidip gelelim doğumdan önce diyoruz, kayınvalidemlere. Bu haftalarda yolculuğa çıkan var mı 3 saat sürüyo yol.
Sedanur124 Minigin_annesi0 20 Li haftalarımda tam hatırlamıyorum doktora sormuştum dedi ki biz çok ileri dönemlerde yolculuğu önermiyoruz ama şuan gitmen gerekiyosa kesin dinlene dinlene mola vererek gidin dedi hamileliğin riskli değilse bi sıkıntın yoksa 1-2 saatte durup 15-20 dk yürümen gerekiyo çünkü artık büyümüş oluyo karnın sürekli otur otur sıkıntı olabilir yine de doktoruna sorabilirsin bende bu ayın sonuna doğru memlekete gidicem 10 saat yol ve 8. Aya giricem ama mecburum yani gitmeye doğumum orda olucak Allah izin ederse ve sürekli durup yürüyüş yaparak gidicem mecbur
Bydzz Minigin_annesi0 bıkac gun sonra 35+5 te yolculuk yapıcam şahsı aracla hem de 15 saat. Doğuma memlekete gidiyorum maalesef. Doktoruma sordum ve sık sık mola vererek ayaklarını bacaklarını hareket ettirerek gittiğin sürece sıkıntı yok dedı. Bı arkadasım da yine gece haftalard 35+4 te 18 saate yakın vı yolculuk yapmıstı arabayla
Minigin_annesi0 melekimserra 34-35 den sonra önermiyolarmış ama bi problem olmaz inşallah sık sık yürümek geremiyomuş yolculukta