Ulkermadn Merhaba kızlar, bugun kontrol vardı 35 haftalık olduk doktor 4 nisana gün verdi Sezeryan için 37 de alacak ikizleri 🙂 Şükür sona geldik. Biri 2561 diğeri 2769 gram olmuşlar. Aynı bedende son iki haftamız oğluşlarla 😇
Ulkermadn Sinoooom 38 dedi de ben dayanamıyorum dedim zaten gelişimleri tamamlanmış o yüzden 37 ye verdi 🙂
caniminikizleri Ulkermadn rabbim sağ sağlim kucağınıza almak nasip etsin inşallah benimde tek yumurta ikizlerim var ikiside erkek ☺️
hcrelmli Ulkermadn kiloları çok güzel. Benim 34+5 de 2200 ve 2400 dü inşallah almışlardır yarın kontrol var
MD8 Ulkermadn Maşallah, çok güzel kiloları, sağlıkla gelsinler inşallah. 🙏🏻 Biz de oğluşlarımla 37. Haftayı görürüz inşallah 😊
Sym20 Ulkermadn tek yumurtalı ciftmi birde bişey daha sormak istiyorum ağrılarınız veya sancılarınız varmı banada gün vereceklerdi ama grev zamanına denk geldi gidemedim
Ulkermadn Sym20 Çift yumurta benim. Yani ağrılar 30. Haftadan beri var kasık agrılarım. Nst de kasılma sancı çıkınca iki kere giriyorum hap içip geçince eve yolluyor doktor. Normal diyor
caniminikizleri Ulkermadn yok canım zorlanmiyorum 3.cocuklarim ikizler zaten Allah’a şükür büyüdüler bile 15 aylıgiz bir zorlukları da yok çok akıllılar maşallah ☺️🙈
Sym20 Ulkermadn açılma falan oldumu yoksa şuan herşey normal düzeydemi kusura bakmayın biraz fazla soru sordum