Gizemmmji 14 haftalik hamileyim Balik pisirecektik ayiklamasi bana kaldi ayiklayip pisirdikten sonra kaynanam keske dokunmasaydin dedi. Hic bir bilgim yoktu leke olurmus bebekte bilgisi olan var mi bu dogru mudur
HilalEyce Gizemmmji hiç inanmıyorum bu tarz şeylere nar temizledim ete dokundum balık temizledim çilek yedim mezarlığa gittim benim çocuğum yandı o zaman 🤭 😂
Eylul11 Gizemmmji Yani balıktan bir şey olmaz belki ama benim eşimin kafasında et parçası vardı annesi hamile iken ciğer doğrayıp kafasını kaşımış
Eylul11 Kadir ezildiyi bilirsiniz program sunucusu İnstagramda annesinin alnında ki lekeyi sordular ve cevapladı . Anneannesi bakalım gerçekmi diye et kanını alnına sürmüş yani parmak bastırmış kadının alnında parmak izi var 😂
Ece122_annesi Gizemmmji ben de az önce yıkadım nolacak ki. Onu et ıcın söylüyorlardı balık ıcın duymadım .
Gizemmmji Ece122_annesi Ece122_annesi bende duymamıştım eti de baligi da yaptim valla hayırlısı artık 😂😂
Eylul11 Ece122_annesi Eskiden dokunuyorlardı demek ki . Bazıları bilerek yapıyor doğru mu diye benim yengemde bacağına sürmüş oğlunun bacağında doğum lekesi varmış
Melekk-911 Gizemmmji sanmıyorum bişey olacağını. Bende çok yıkadım çiğ balık . Başkasına gel ben hamileyim dokunamam mi dicez mecbur yapacaz
Deletedmom727271 Mavidunyamm bizimde balık günlerimiz salı günleridir 😊 afiyet bal şeker şifa olsun 🐣
balbebek412 Gizemmmji ya inanmayin boyle seylere, ben cigerede dokundum, ete de, kiymaya da, hic bisi olmadi cok sukur.