Babysharkdutdutdut merhaba, Amin inşallah çok teşekkür ederim. Evet, normal doğum yaptım. Daha çok ebeler vardı. Ama doktorlarda sık gidip geldi. Çok moral verdiler. Yardımcı oldular. Evet tek kişilik odaydım. Duş almak size kalmış bir şey ben almadım plates topu kullandım ama fayda etmedi. Normal kontrole gitmiştim.Suyum azaldığı için sancıyı onlar verdi. 1 gün beklediler bu sancıya bebeğim direnmişti. 2. Günkü sancında ağırdı. Açılmam biraz geç oldu ve bir an da açıldım. Doğuma kadar eşim hep yanımdaydı. Sonra onu çıkardılar. Yarım saat 1 saat arasında doğum gerçekleşmiş. Kapanışım uzun sürdü. 1 kanamanın yerini ebe bulamadı ve canım çok yandı. Bayağı uğraştı. Ve bazı dikileri hissettim. Sonra eşim geldi. Normal oldaya çıktık şansıma 2 kişilik denk geldi. Ama mahremiyete önem veriyorlar. Eşim gitti annem yanımda kaldı. Yanımdaki kişide dikişleri hissetmiş. 2 kişilik olması bir yandan iyi ilk doğumumum olduğu için çok soru sormuştum. Bana faydası oldu kendisinin 2. Doğumuymuş. Sarılık çıkınca tek kişi odaya geçtik 1 gece fazla kaldık.