Tomrishatun Gulcingezer 3 ondan önceki günü degerlendirmistik bu sabah değerlendirdik birde gece yada sabahta değerlendircez nasil olcak bilmiyorum kolum ağrıyor hastaneye gidicem kas gevşetici vurmak kesin tamda sırasında zaten
Gulcingezer Tomrishatun su an bisey olmaz agri kesiciden canimm daha bisey olmadigi icin geceyi degil sabahi degerlndir daha iyi ur sperm kalitesi icin
Fatma-22 Gulcingezer kit olan ovulasyon testi almayı düşünüyorum onu cok onerdıler adet olursam adetten snra onunla kontrol edıcem
Semadml Gulcingezer Benim yumurtlamam böyle olmuştu sadece bir gün net buraya atılanlarda bir kaç gün net çizgiler çıkmış bu ne anlama geliyor yani bilginiz var mı acaba ?
Gulcingezer Semadml herkes iki gun yumurtlamayabilir normalde tek gun kirmizi olur siliklesir senin yumurtlaman olmus guzel de catlamis degerlendirdiysen bekle bakalm
Semadml Gulcingezer evet onu fark ettim 😅 değerlendirdim ayın 9/10/11/12 si ilişkiye girdik bakalım regle 6 gün kaldı ama ben pek bir şey hissetmiyorum daha önce bir kaybım oldu yerleşme kanaması yaşamıştım hayırlısı bakalım
Gulcingezer Fatma-22 19’unda baya yumurtlama olmus yarin yada obur gun catlar gbi duruyo mutlaka degerlendir bugunlerini