Mysaa D-92 bol bol emzir canım toparlar diğer turlude korkma çaresi var sonuçta fototrapi görür birkaç gün yine kendine gelmiş olur 😊 sen emzir devamlı saatte 1 2 saatte 1 😊
3mlek2bebkannesi D-92 canım 2. saati kesinlikle geçirmeden emzir uyuyo olsa bile uyandır benm kızımda vardı sütüm az oldugu için mama başladı doktor geçti çok şükür
OsmanEge_12 D-92 benim bebeğim doğduktan 4 gün sonra oldu sınırdaydı bi gece fetoterapi aldı bol bolfa emzirdim düzeldi şükür
D-92 3mlek2bebkannesi darısı başıma inşallah sınır deyince endişelendim yarın yine gideceğim dua edin lütfen daha düşük çıksın 🥺
babynil @D-92 canm pik yaptigi donem 5.gun oluomus en yuksek gunu. Anne sutu sariligiysa 40gun suruo bizimde 40gun surdu. Mama veriosan eger mamayi ver ardindan emzir bi de. Ama emme arasinda ki suresi az olsun
D-92 3mlek2bebkannesi henüz gitmesim öğlesen sonra gideceğim bakalım dualar ediyorum çok sağolun düşündüğünüz için
3mlek2bebkannesi D-92 inşallah düşmüştür hayırlı haberler almak nasip etsin Rabbim cuma günü hürmetine 🤲🏼
D-92 3mlek2bebkannesi kalbi güzel kadın çok teşekkür ederim gittim doktora 1 değer düşmüş şükür ama takibe devam yükselmemesi de iyi dedi bakalım Allah büyüktür Allah razı olsun senden de
Buseozdemirrr D-92 kacgunllukken dusmeye basladi. Biizm 6.gunde 13.2 ydi. 8.gunde 14du doktor daha cikmaz dedi dusmeye basliyacak dedi ama endiseliyim
D-92 Buseozdemirrr 7.günde pik yapıyormuş sonra yavaş yavaş düşüyormuş ben 5. Gün gittim 16ydı 7.gün gittim 15.9 oldu 9.gün tahlil istemedi gözle muayene etti artık çıkmaz ⅔ haftaya geçer düşüşte dedi kaka yapması öndmli
Buseozdemirrr D-92 gunde 5 6 kere kaka yapiyor. Bizimde 6.gunde 13.2ydi 8.gunde 14. Bidaha sali gunu gidicez kontrole
OsmanEge_12 Buseozdemirrr 2 saati bulmuyordu emziremem uyanmıyordu ya topuğuna vuruyordum yada burnunu sıkıp uyandırıyordum