Brlgry CansuEyyupogluErten beni kadın Doğum doktorum yönlendirdi özel hastanede yaptıracağım kağıda tarih saat yazıp burada ol deri benimde pek bileğim yok şuan için açıkcası
Sarella CansuEyyupogluErten radyoloji uzmanları bakıyor diye biliyorum ve kendi doktorunuzda bakabilir ultrasonu uygunsa doktorunuz yönlendirmesi lazım sizi
Dykdyk CansuEyyupogluErten Detaylı ultrasonun uzmanı perinatolog dedi doktorum bana bazı kişiler radyoloji uzöamlarınada yaptırıyor ama bence perinatologlar daha iyi ben öyle yaptırmıştım
sudamlasi CansuEyyupogluErten doktorun perinatologsa kendisi bakar değilse perinatolojiye randevu alman lazım radyoloji de bakıyo ama perinatolog kadar uzman değil bu konuda.
Seresozge CansuEyyupogluErten canım perinatolog bakıyor radyoloji uzmanın cok alanaı olmadıgı için sağlıklı olab perinatolog fiyat arastırması yap. Hastanene de sorabilirsin. Ona göre randevu al
Bsrerkk CansuEyyupogluErten perinatologlar bakıyo canım tam uzmanlar alanlarında radyoloji de bakıyo sanırım ama doktorum kesinlikle perinatolog baksın dedi bende önümüzdeki hafta içi giricem inşallah 😁çok merak ediyorum heyecanlıyım 🤩
Sedaades Kadın doğumun yan dalı olan perinatologlar bakıyor. Acıbadem Maslakta Prof. Cem Batukan var ona gidiyorum. Tavsiye ederim.
zgeDenizKaramanAtmaca Perinatoloji uzmanı doktorlarının bakması daha iyi doktorum radyoloji uzmanı olmasını istemedi ben o şekilde gittil doktora
Aydemir Ankarada özel hastanede detaylı ultrason yaptıran var mı varsa ücretlerini yazabilirler mi acaba