Tubamommy Kızlar şimdi ben 17.gram Adana burması 13 kalın bileziklerden var diyorum ki ben bunları satım 2 sini yerine şu hasır kalın kelepçelerden mi alsam kolunda kalın bir bilezik durur hem
Mutluhatun Tubamommy kelepçeyi sonra satmak isterseniz zarar edersiniz diye biliyorum Yerinizde olsam günlük kullanım için altın kaplama bir kelepçe alırım hem uygun fiyatlı
Deletedmom7373700 Tubamommy zarar edersiniz maalesef çünkü kelepçe tarzı bilezikte işçilik var diğerlerine göre işçiliği daha fazla onların o yüzden satacağınız zaman zararına bozdursanız gerekir işçilik çok düşer ama satmam ne olursa olsun ömürlük alcam diyorsanız yapılabilir
Tubamommy 1yenianne ya eşim zarar olur diyor bilemedm fazla öle altın alıp satma işimiz olmadığı için
Nazendehanim Tubamommy canım kelepçe tarzında bilezik almak bozdururken zarar ettiriyor işçilik fazla olduğu için . Yatırımlık bir şey olsun ama kelepçe olsun diyorsan zarar edersin
Melek-12 Tubamommy adana burması zararsız bir şekilde geri alınıyor el içligi oldugu için ama diger normal bilezikte zarar edebilirsiniz satarken
Mutluhatun Tubamommy onu sadece kullanmak için alabilirsiniz satılmaz zaten 200-300 arası bir fiyatı vardı
Mysaa Tubamommy burma harici diğer bileziklerde zarar oluyor canım işçilik olduğu için burmalarını kalınlastırabilirsin eğer istersen zarar etmicek sekilde