Merhaba, buraya yeni üye oldum.
Size doğumumu anlatmak istedim başına böylr birşey gelmiş olan varmı öğrenmek istedim.
9 martta sezeryanla doğum için gün aldım o gün tam 38 haftalık oldum, doktorum seminere gidecekti kktcine ve kar yağışı olacak diyr böyle planladı. 9 mart saat 11 de sezeryana alındım genel anestezi istedim ikinci doğumum buarada. 11:40da bebeğim doğdu 13:00de ben odaya cıktım ama herkes rengımın sarımsı yeşilimsi oldugunu soyluyor ama ben narloz diye dusunuyorum. 2 saat sonra hemsıre geldı yurutmek için ben yataktan dopruldum ayaga kalkmamla kulagımda bı uguldama,beynımde çınlama fenalık gecırıp gerı yataga attım kendımı. Geceden aç oldugum ıcın tansuyon ve sekerım dusuk dıye dusunduk doktorumda dahıl böyle düşündğ. Çorba çay falan içtim 2,3 derken her kalkmam baygınlıkla sonbuldu. En son aksam 10da kalktm wvye kadr yurudum ve kendımı bırkamısım ve bılıncım gitniş ne söylediğimi bilmiyorum. Sonra nobetcı doktor gelıp ultrasınla baktı tekrar tekrar baktı ve bı kanama alanı var burada kan takıcaz dedi. 10 dk snra bırdha geldı yıne ulstrason vektı bu sefer bı baktm kendı doktorm geldı gwce saat 12ye gelıo. Kanama alanım hızla yayılıo kılca damarın yurtılmıs oraya onarıcaz dıe benı apar topar amelıyata aldılar. Bu kez spınal yaptılar cnkı daha gundz anestezı almstm. Herneyae amelıyatım tam 2 saat surdu,kanama olan yer rahmımdrkı bır damarım yırtılmıs ve benım hayatı bır tehlıkem varmıs ben amelıyattayken esıme anlatmıs doktorum ben bunlardan habwrsz grdm amelıyata. 2gun sonra taburcu oldum ama hala gecmeyen sezeryan dikişi ve aynı yerı ıkıncı kez actıkları ıcın daha bı agrı var ve basım var. İki büklüm yasıyprum kaç gun oldu. İlk doğumumda sezeryandı ama ben 2 gun sora kemdıme gelmıstım. Sımdı ıyılesmem bırz uzun surucekmıs agrılarım var ve bana ve esıme aıleme bıraktıgı bır psıkolojı var tabı kı.
Yazmam daki amaç DOKTOR GERCEKTEN ÇOK ONEMLİ.