Sevgi9596 Merhaba bugün test elime gecti 12. Gün bugün bu sekilde cikti. Ilk kez yapiyorum. Acaba yumurtluyormuyum yoksa negatif mi sayiliyor halen? Bugün değerlendirmem gerek mi? Adetim düzensiz bazen 28 günde bir bazen 26 , 24 günde bir degisiyor. Yardimci olursaniz cok sevinirim tskler. https://imgyukle.com/i/EKclmG
sumelegi Sevgi9596 yumurtlama olmuş, bugunu değerlendirin canım. Ovulasypn testini yapmaya devam et. Muhtemelen yarın veya öbür gün Teki silik çıktığında çatlama olmuş demek. O günü de değerlendirmek lazım✨
Deletedmon72737 Sevgi9596 hemen kocani çağır ve deyerlendr..yumurtan catlamş de nerdeysen ne iş yapyorsan birak gell hemn işimiz var deeee ay cok heyecanlandm inşallah tutar…😘😘
Unlukacar Sevgi9596 koyu canım bugün ile birlikte toplam 3 günü değerlendir yarın daha koyu olursa toplam 4 gün değerlendirmen gerekiyor canım
Sevgi9596 sumelegi ay inşAllah öyle olur bende pcos da var. Uzun zamandir deniyoruz olmuyordu. Testler de gec elime geç ulaşdı bu ay da boşa geçecek dedim ne olur olmaz genede bi yapayım dedim demekki yumurtlama zamanina denk gelmiş😊🙏
Sevgi9596 Deletedmon72737 ay inşAllah biran önce işden gelsin bekliyorum değerlendirelim inşAllah sonra kalan gecemizde bol bol dua edelim bu gecenin hürmetine Rabbim isteyen herkese verir inşAllah
Limonzeytin Sevgi9596 Yakın gibi duruyor ymrtlamanız teste devam edin c kadar kopkoyu olması lazım t çizgisinin..
Damlacaa Sevgi9596 canım bugünü mutlaka değerlendir bugün olmazsa yarini ama üçüncü bı gün böyle kalmaz. Ben 10. Gün değerlendiriyodum 11. Gün boş geciyodu 12. Gün tekrar Üç gün böyle idi. Umarım hayırlısı olur 🥰
Burcu0707 Sevgi9596 yarin daha koyusu olacak iliskiyide 1 gun arayla yap kesinlikle ayaklarini 10 dk da olsa dik… ve ters pozisyonda deneyin cunku rahim ters olabiliyor bazen dilerim sende anne olursun 🥰
Sevgi9596 Burcu0707 Amin canım tşk ederim isteyen herkese istediği kadar evlat nasip etsin Rabbim Amin🤲
Burcu0707 Sevgi9596 sevgi bugunde oglen 12:00 ile 16:00 arasi testini 2 saat sivi almadan yap iki damla damlat sorna 10 dk bekle bize sonucu at hamile kalicaksin ben inaniyoeum
Sevgi9596 Burcu0707 tamam canım aynı saatte yapacagım burda tekrar paylaşacağım. InşAllah Rabbim büyük🤲