9695 Arkadaşlar her yerde renk gecikmesi yazıyor ben biraz sabırsızım. Bat 28 ve döngü sürem 35 Bu yüzden erken gebelik belirtileri neler olabilir Benim unutkanlıklarım başladı ve kabızlık var. Folik asit de 1.5 aydır kullanıyorum
Mehtapca06 9695 unutkanlık gebelik belirtisi değildir ya hani uykusuzluk halsizlik neyse de ben hep adetten önce öğrendim belirtim falan olmadı
Kaahvelii 9695 Belirti için çok erken canım regle 3 veya 5 gün kala göğüslerde karıncalanma olmuştu benim birde kasıklsrda regl benzeri agri cimciklenme gibi şeyler olmuştu
funnymummy 9695 28 ise bat zaten bu ara yumurtlama olmuştur o yüzden de belirti için çok erken en fazla kasıklarda ağrı olur 3-4 gün kala halsizlik uykusuzluk felan
9695 Kaahvelii Mehtapca06 Herkeste farklı oluyor bi umut aslında belirti bekliyorum 🥺 sabretmem gerek ama zor
Mehtapca06 9695 stres yapma oinan ben yaptığım surecede olmadı tam saldım dedim daha çocuk için acele etmicem o ay hamileyim
SunnyG Gebelik belirtisi ile regl belirtisi de aynı yani bu belirtilere pek takılmayın derim. Tek kesin belirti regl gecikmesidir