Kızlar herkese merhaba bugün gebeliğimin 40+2 günündeyim. Doktor kontrollerine daha da sık gitmeye başladım. 40 ı geçince haliyle stres artmaya başlıyor ha geldi ha gelecek niye gelmiyor diye evimi temizletmiştim evim ikinciye kirlenecek resmen. Evin içinde o kadar bunaldım ki kayınvalidem günde iki kere arıyor telefonu açmayınca doğurdun sandım çok korktum diyor ben onu arayınca ay sancın mı tuttu diyor direk sancın bir şeyin var mı diye açıyor telefonu tamam iyi niyetli herkes çok heyecanlı biliyorum ben artık heyecanı da geçtim sıkılmaya bunalmaya başladım bebeğime kavuşmak istiyorum normal doğum istediğim için bekliyorum. Ağrım sancım hiçbir şeyim yok riskli bir durumda yok saygılı bir şekilde bebeğimin geleceği zamanı bekliyorum. Stresin doğumu zorlaştırdığını geciktirdiğini söylüyor doktorlar. Ne yapayım bilmiyorum ki herkes ha bire arayıp geldi mi diye soruyor çatlıycam en sonunda orta yerimden. Telefonu mu kaldırıp atayım komple kapatıyım psikolojim hiç iyi değil durduk yere ağlamaya başlıyorum. Hamileliğimin hiçbir döneminde stres olumsuzluk hissetmedim ama şu son haftalarda çok yoruldum