HilalEyce _Hande_ arada oluyor arada olmuyordu benim 6. Haftaya kadar düzensiz oluyordu. Sonra hiç olmadı.
2022Mom2022 _Hande_ AA selamlar canım bende 4+4 üm 😍 az önce bende de vardı hatta adet ağrısı gibi ara ara oluyor geçiyor sanırım normalmiş
Aleynasvr Adet ağrısı gibi kasık ağrıları oluyor özellikle ilk haftalarda hatta her ayın adet olacağın zamanları bile agirabiliyor demişti doktorum normaldir canım çok şiddetli kanamalı falan olmasın ona dikkat et.
_Hande_ Aleynasvr Şiddetli değil böyle batma veya kramp vardı bugün yok hiç hissetmedim anormal mi acaba diye düşündüm.
Aleynasvr _Hande_ düzenli bi ağrı olmaz ki zaten o bi olur bi olmaz merak etme. Ama kramp falan varsa enfeksiyon olabilir idrar yolunda o da yapar
_Hande_ Aleynasvr Enfeksiyon olsa ayıptır söylemesi tuvalete çıkınca da ağrı olur öyle birseyim yok şükür çünkü akıntimda normal.
Aleynasvr _Hande_ enfeksiyon sorunuyla yıllardır hep uğraşıyorum. Çok Aşırı fazla değilse idrarda illa yanma yapmıyor her zaman. Ama akıntı illa yapıyor. Yoksa sorun yoktur normal canım arada olur ağrıların arada olmaz hamilelikte böyle panik yapma