Annesininportakali53 ebrue normal değil mi kuzum benim de 5+2 değerim 15.000 çıktı 😄 kesemi 4+2 de gördüm 2 gun sonra 5+4 te bebeği gorcez görülür dedi doktorum
Kaahvelii Annesininportakali53 ooo baya yüksek çıkmış beta değeriniz 😄 Acaba kalp atışının değerle bi alakası var mı ki Ben 6+5 de bebeği zar zor gördüm kese De ama herkes te farklı oluyor döllenme inşallah siz duyarsınız 😁
Annesininportakali53 ebrue 5+5 te karından ultrasonla mi kalp atışını duydunuz ben şuan 5+2 deyim iki gün sonra 5+4 te doktora gidicem doktor gel görürüz kalp atışlarını duyarız dedi 4+2 de kesemi görmüştüm zaten
ebrue Annesininportakali53 Aynen canım ultrasonla duyduk bende senin gibi keseyi o sıralarda görmüştüm
Annesininportakali53 Kaahvelii inşallah ☺ kalp atışıyla alakası var mı bilmem ama keseye alakası var genelde 2000 üstü kese görülüyor
Hnfatmc Kızlar merhaba benim bebis de 6 haftalik :) Cinsel iliski sonrasi kahverengi bi akinti oldu sizde de oldu mu?
Mom545441 Hnfatmc bende olmadı doktor yasaklamadı ve kanama olursa acile gel hemen dedi 🙏🏻 Bence acile gidin