Deletedmom_6 Ay beni aramış eşimin akrabası diye bir şey demek istemiyorum ama sen yemiyorsun ki bebek kilo alsın yok ben 6 kilo doğurdum yok bebek niye o kadar zayıf o kadar bıktım ki umursamıyorum ama psikolojimi bozuyor artık bir şeyler söylemek istiyorum ki bir daha böyle hadsizlik yapamasın 😒😒 ama ne desem onuda bilmiyorum
Civcivinannesiii Deletedmom_6 6 kilomu dogurmuş biraz daha abartsaymış az olmuş bu… Bebeginiz ile ilgili kimseye bilgi vermek zorunda degilsiniz. Busekil konustugundada bebegimi senden daha iyi dusunuyorum deyin kapasın çenesini
miniktirtilim Deletedmom_6 cok biliyosan vereyim bebegi 9 ay siz tasiyin ben dogururum diyin. Ben oyle yaptim en son hepiniz cok biliyosunuz vallahi bi siz dogum yapmışsınız dedim ama inanilmaz tepem artmisti. Ben 19 kilo verdim hamileligimde dolayisi ile sadece serum ile beslendim en basindna beri ay bu bebek zayif ciliz zaten karninda yok prematüre bile diyen oldu. 2745 dogdu kizim bu arada ama kimse tatmin olmadi. Dogumdan sonrada bu sizin degil o yuzden iclenmenize gerek yok annesi benim üzülürsem ben üzülürüm ama gerek yok scamalamayin isterseniz dedim…
Deletedmom727271 Burnun yüzünde güzel bebeğim kendi hayatına bak haddin olmayan şeylere karışma o ağzını yüzünü dağıtırım de 😂😂
Villanelle O terbiyesize siz de terbiyesizce cevap vereceksiniz. Başka yolu yok Bende 6 kilo doğuracak geniş göt yok diyin geçin
miniktirtilim Civcivinannesiii valla benim kayinvalidemcr oglunu 6 kilo dogurdugunu iddia ettti hamile kaldigim andan itibaren bende 19 kilo verdim tum gebelik suresincr serumla beslendim vs sonuc 2745 dogurdum. Kv ay zayif bu ben 6 kilo dogurdum ele avuca geliyodu vs muhabbeti yapti ay dedim bilseydim ogluna verirdim o taşırdı ben kendim 50 kiloyum zaten senin oglun 150 ve sen kendin 200 kilosun belkide allah askina ne olsun istiyorsun dedim. Tovbe daha agzini acamadi. Ay hadsizlikse hadsizlik. Hep biz uzulen taraf oluyoruz sonra.
Deletedmom_6 Civcivinannesiii normal doğurmuş bide öyle diyor bende doktor kilosu az olsa zaten söyler gayet iyiymiş dedim yok yok kilo alsın diyor 😂😬
Deletedmom_6 Mevaninannesiii normal doğum yapmış bide öyle diiyoo hemidee 2 tane çocugu 6 kilo doğmuş
Deletedmom_6 miniktirtilim ağzına sağlık bacım önemli olan sağlıklı doğması kilosu değil bencede ama insanlar cahil İşte ters bir şey söylesem 2 köyü birbirine katan tipler vardır ya tam onlardan buda
Sezginshome Deletedmom_6 benim 29 haftalık doğumum oldu 1000 gr çocuğum.. Eşimin akrabası ee seni en son gördüğümüzde karnın kocamandı neden 1 kilo doğdu ki dedi düşün 🙄 ben çocuğumun canının dersindeyim o kilosu
Deletedmom_6 Sezginshome ya s git deseydin kasap et derdinde koyun can 😒 bizimkilerde tam o cinsten Allah bağışlasın bebeğinizi 🙏🏼
ggkca Deletedmom_6 o akraba varya ağzına terlikle vurmak gerekiyor, hatta imkanın varsa durma vur 😂 37 günlük anne olarak söylüyorum çocuk doğunca da -bu çocuk aç, sütün yetmiyor, benim şöyle sütüm vardı akardı fışkırırdı demeye başlayacak
3mlek2bebkannesi Deletedmom_6 6 kilo bebekmi olur sende varmış bi anormallik doktorum kilosuna gayet iyi dedi sadece çok tepince saglıklı olmuyor de
Deletedmom_6 3mlek2bebkannesi ahshahsh normal doğurmuş biiideee 😂 bende doktor kilosu iyi dedi dedim yok yok zayıf diyor hala😒 ne diyeceksin bundan sonra 😬
Anaadayi Deletedmom_6 hjaahhahah yok 15 kilo doğurmuş skskskskskskskdkksksd şekerli gıdalar ile beslenen ebeveynler çocukları iri doğduğu için seviniyorlar fakat çocuk doğduktan sonra insülin oranı kendi vücudunda olması gerektiği kadar salgılandığı için bebeğe insülin vermek durumunda kalabiliyor Doktorlar bebek doğum ağırlık oranı doğru olduğu sürece kimseyi umursamam doktorlara saygısızlık eden bilgisine imtiyaz göstermeyen cahillerden uzak duruyorum
Deletedmom_6 Anaadayi bende çok uzak kalmak istiyorum ama dayısıgil olunca malesef olmuyor ben aramıyorum ama bir şekilde konuşuyoruz 🤷🏼♀️😒