esmerrmm Kizlar şimdiden ramazan menülerini hazirlayip not alan varmi . Ben kagida yazarim menuyu kolaylik olur ne pisireyim diye düşunmem pek ama bu sefer aklima hic bisey gelmedi 🥴 hazirlayan varsa paylasin fotografi kopya cekelim 😅
kahvesever__ esmerrmm valla hiç yazmam o an düşünürüm ne yapıyım diye ve yaparım planlamayı sevmiyorum 😂
esmir esmerrmm ramazanda lohusayım yemeklerle bir süre ilgilenemiycem kaynanam yapıcak zaten aynı apartmandayız ☺️
kahvesever__ esmerrmm yap valla güzel olur benim doğumum Ramazan’a denk geliyor ben zaten tutamıycam eşimde sulu köfte içli köfte yaprak sarması mantı fallan yaptım koydum dondurucuya et tavuk ta alır onları seviyor onları yesin ben hastaneyken 😂😂 doğuma kadar ben yaparım eşime ne istiyorsa genelde et tavuk ister eşim çünkü çok seviyor o yüzden listeye gerek yok benim için
_papatya-ilaydam06 Ramazan’da son ayım oluyor son ayın yorgunluğu agrısı sancısı derken ilgilenemicem zaten aynı evde yaşıyoruz kaynanamla 2 tane koskoca görüncem var bu halimde bile benden hizmet bekliyorlar