Cananyildiz Kızlar 11 haftalık hamileyim 2 gündür özellikle bugün belim aşırı ağrıyor dayanamıyorum, çok kötü rüya görmüştüm bebeğimle alakalı korktum bide birsey mi olacak acaba diye. Bel ağrısına ne iyi gelir ne yapabilirim
Mrvsmt2502 Cananyildiz gebeliğimi bel ağrısı ile fark ettim 38 bitwcek hala belim ağrıyor kuru yere sırt üstü uzanıyorum başka elden bi şey gelmiyor yogada ceset pozisyonuymuş eşim dalga geçiyor ☺
Karatayy7744 Cananyildiz Benim de belime sancı giriyor ağrıyor masaj yapınca iyi geliyor sizde deneyebilirsiniz eşinizin yardımıyla
AzizeSavut Cananyildiz 12. Haftama yeni girdim zaman zaman bnde çok bel ağrısı çekiyorum. Sırt üstü yatmak kesinlikle banada iyi gelmiyor ve attırıyor sanki ağrımı. Ben cenin pozisyonunda yatıp bacağımın arasına yastık koyuyorum bana iyi gelmişti. İstersen bi de bunu dene
dlrakn-5 Cananyildiz selam canım, bebegim 25+5 ve iki gün önce benimde belim çok ağrıdı hamile pilates hareketi var bel için kedi pozisyonu diyorlar sanırım onu yaptım ve hemen ağrım hafifledi ve şuan hiç ağrım yok şükürler olsun bir dene istersen sende
Mrvsmt2502 Cananyildiz ilk uzandığımda belimi yere bırakamıyorum bende sağ sol yapa yapa anca serbest bırakıyorum 10 15 dk uzanıyorum biraz olsun rahatlatıyor
Aleynasvr Bel ve sırt ağrıları 25. Haftadayim hala var geçmiyor malesef. Hatta artarak devam ediyor geceleri uyku uyuyamıyorum nasıl yatsam olmuyor. Muhtemelen geçmez ama magnezyum kullan doktoruma söyle o biraz daha iyi gelecektir. Bi de her gun bir tane maden suyu tavsiye etti doktorum hem mideni de rahatlatır cok faydalı ic canım
Cananyildiz Aleynasvr ilk başlarda içiyordum simdi onuda içemiyorum ama tekrar başlayım canm. Sanada geçmiş olsun. Gece benimde cok ağrıyor nasıl yatsam agrı geçmiyor sabahta agrıyla uyanıyorum. Doktoruma söyleyeceğim haftaya gittiğim zaman teşekkür ederim
Cananyildiz AzizeSavut bugün bende bu şekilde deneyeceğim. Bacagimda sorun var cenin pozisyonda yatamıyorum ama dayancam mecbur napayım
Cananyildiz dlrakn-5 11 haftalık için uygun mu canım daha küçük ya ondan sordum yoga uygun mu diye yotubede var mı
Karatayy7744 Cananyildiz oda doğru ya gerçekten magnezyum eksikliği de olabilir doktoruna söyle de magnezyuma başlayınca düzelir inşallah 😮💨
AzizeSavut Cananyildiz Bel ağrısına iyi gelen uyku pozisyonu şeklinde Google a yazarsan tam pozisyonu görürsün. Umarım şifa bulursun 🙃
dlrakn-5 Cananyildiz uygun canım tüm tramester için uygun zaten hareket çok basit zorlayıcı bir etkisi yok ben hamile olduğumu duydugumdan beri uyguluyorum tüm hareketleri videoya bakarsan anlarsın basit birşey olduğunu merak etme
Cananyildiz dlrakn-5 tamam canım teşekkür ederim kedi pozisyonu hamile platesi yazacağım değil mi doktoruma sordum yoga yaptım duş aldım inşallah hafifler