Snmckr Hifaberra benim de iki kızım var sana da bana da Rabbim saglikla hayırlısıyla bu mübarek günde güzel bir erkek evlat nasip eder inşAllah 💙🤲🏻
benimmdunyamm Hifaberra 15+4 göre ulturasyon ne kadar kötü çekmiş bence başka hastaneye bir git ben devlete gittiğim halde çok netti
BIR_SIYAH__HIAYESI63 7171 dua ederim canım inşallah bu mübarek günde seninde gönlünce olur bi prensesin olur💙🥰
Buket_dadas Hifaberra lan omur gasına kurban oldugum kıza benziyor canımın ici😍♥️♥️rabim sag salim kucagına almayı nasip etsin insallah cnm hayırlı evlat olsun 😘
2kizanasi Ilk fotoda bacak arası boş ama kız yani doktor neden bişey demedi üstelik cihazda çok kötü yani başka doktora gidip öğrenebilirsiniz bence haftası yeterli :)
Rfsnmz Bende bugun gittim ama doktor kiza benzetti sonra cıkıntı gördü ve suan hicbisey diyemiyorum beklememiz gerekiyo dedi ve sadece bu fotoyu verdi anlasilirmi bilmiyorumda bi yorum yapsaniz 🤷🏻♀️16 haftaligiz  @Sermec27
1299 Sermec27 https://imgyukle.com/i/EtbaHe banada tahmın yapalırmısın canım burda 12 haftalık☺️Perşembe gunu gtcemde merak ettım yınede😅
Rfsnmz @Sermec27 az evvel doktordan ciktim canm oda erkek dedi 😊tahminlerin cok guvenilir tesekur ederim
Ayse_35 Hifaberra sırtını dönmüş çok tatlı duruyor yaa, rahatsız etmeyin🤭 Allah gönlüne göre versin sağlıkla büyüsün. Ben hiç anlamam zaten fotoda cinsiyet belirliyecek ne var ki ben bulamadım 😄