LenaM 12+6 da detaylı ultrasonda birinin erkek olduğunu öğrendim, diğerinin cinsiyeti belli değil henüz kız diye düşünüyorum🙈 erkek genelde gösteriyor kendini
denizz89 @azemannesi bizdeki şoku tahmin etmişsindir canm ya bir de oğlum diye seviyorum sonra kendne gel diyorum değişik bir durum ama yaradanın hakkmıza hayırlı olanı nasip etmesini diliyorum🤲🤲🤲
denizz89 @Duruu Gaziantep ama hastane ve doktor bende kalsın bu halle kimsenin lafını etmek istemiyorum kızgınlıgım yeni geçti ona ayrıca bakalım hastane beni arayacakmı?cnkü o hastaneyi braktm ..detaylıya baktrmadı doktor canm
Nilay_09 14 hft kız 16 hft Erkek 23 hft kız 25 hft erkek olabilir dedi şu an 26 hft girdim bizimki sürpriz bebek olacak herhalde 😂 netleşmedi bi türlü
denizz89 @Nilay_09 evet tam olarak öyle canm biz de şok ama beş gündür falan yeni yeni üzeirmden atıyorum şoku🙂
Nilay_09 denizz89 aynen canım 🤣🤣 27-28 hft özele gideceğim inşallah pozisyonu uygun olurda görürüz tam olarak
denizz89 @Nilay_09 hakkınızdan hayrlısı canm ama erken alısveriş yapmayın derim yapacaksanız bile ortak renkler alın
Nilay_09 denizz89 yapmadık canım bi kaç tane beyaz renk zıbın vs aldık o kadar hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤗❤️
Harunnisa ayselzulfo bebege gore degisiyor oglum 12 haftada her yerini ulu orta actigi icin ogrebmistik ama bu bebisim 20 haftalik oldum hala bacaklarini kapatiyor hatta elinide organini kapatiyor gostermemekte ısrarcı