mervesahin688 Merhaba anneler benim size buaralar cok korktugum bir soru sormak istiyorum 22 + 3 ncü haftadayim ve bebegimi sürekli kasiklarimda hissediyorum ve göbegim biraz asagada böyle birsey yasayan varmi aranizda? Tehlikelimi veya kötü bir durum mu?
hunilimom mervesahin688 yavaş yavaş büyüdükçe bebek hareketleri daha yukarda hissedeceksin canım korkma 🌸
Karelinannesi mervesahin688 valla canım erkek bebekse zaten rahme oturmayı baya seviyorlar kime sorduysam öyle söyledi. Bende 16+3 üm bende de ara ara tam rahim üstünde duruyor sertlik oluyor. Ama belki konuya daha iyi hakim olanlar vardır.🙏🏻
Ozlm0916 mervesahin688 korkma canım bende 20. Haftamdayım benim bebekte sürekli aşsada duruyor rahmin hemen üstunde dün kntrolmz vardi doktora sordum assada duruyo surekli bi sorun olurmu diye yok dedi buyudukce o cikar yukari dedi korkma
Asseyda mervesahin688 bende aynı şekildeydi doktora gittim hatta normal dedi yukarıda ayakları poposu var dedi hiç bi sıkıntı yok dedi şuan 27 haftadayız yukarı çıktı biraz daha
dilaraulusoy mervesahin688 canımm 25. Haftamda göbeğim çıktı ve bebek hareketleri daha yeni göbek deliğimin üstünde yani daha erken korkma :)
Meryjane mervesahin688 bnm 25 hala kasıklarımda bi vuruyor toplantıda çığlık attırıyor :) korkmayın 🌸🌸
Esmakks mervesahin688 bende ara ara öyle hissediyorum hatta son 3 gün baya korktum böyle çıkacak gibiydi. Bugün doktora gittim bebeğin başı yukarı da makat pozisyon da durduğu için öyle hissediliyormuş🥰 korkmayın allahın izniyle öyle birşey büyük ihtimal