elf0 Sinem62 hakkında iyi konuşan da var kötü konuşan da çok hızlı bakıp gönderiyo o yüzden bi türlü ısınamadım ben de
Sinem62 elf0 sen kşme gidiyorsun cnm ilk bebeğimde ona gittim bi sorun yaşamadım haklısın biraz hızlı bakıyo ama bu kadr yoğunluğa ne yapsın
Pervinkbln_ elf0 bana yumurtaliklarin zayıf kilo vermen lazım demişti halbuki 4 haftalık hamileymişim bende ısınamadim ne kadar iyi olursa olsun olumsuz etkiledi beni
elf0 Sinem62 cihangire gidiyorum benim ikiz olduğu için belki biraz üzerinde durur dedim ama içeceğim ilaçları bile tek tek ben söylemeden yazmıyo o biraz moralimi bozuyo ama onda devam edicem mecbur diğer hastanelerin fiyatları öyle çok arttı ki
sumelegi Önce yüzyıl da doc.dr.şafak özdemirci’ye gidin memnun kalmazsanız değiştirirsiniz :) ama %90 memnun kalırsınız. Şiddetle tqvsiye ediyorum herkese🌸
sumelegi Arzuayaz yuzyıl hastanesinde ben sgklıyım 280₺ veriyorum. Özel sağlık sigortası olanlar anlaşmalı olanlar falan daha uyguna muayene olabiliyor onu bilmiyorm canım
Bendiyebiri miniktirtilim ben Müge hanıma gidiyorum yarın 40 oluyorum henüz doğum yapmadım ama 4 ay önce aynı doktorda arkadaşım doğum yaptı çok memnun kalmıştı. Doktorum da kibar zaten çok güzel davranıyor doğumun da güzel geçeceğini düşünüyorum bakalım ☺️
Bendiyebiri Bgmkyz hiç aklıma onları sormak gelmedi ama benim de doğumuma az kaldı zaten eğer sizin çok varsa inşallah paylaşırım o zaman eğer sizin daha varsa tabi ☺️
Bendiyebiri Bgmkyz evet kesinlikle öyle ama arkadaşım doktordan da hastaneden de çok memnundu. Doğum anında ilgilerinden de çok memnun kaldığını söylemişti.
Ilk-bebegi12 Bende Burhan şekere gidiyorum. Akın azmandan takipliydim ama memnun kalmadım Burhan beye başladım şimdilik çok memnunum
eylulasd1_ Ilk-bebegi12 merhabalar akın bey nasıldı acaba doktor arayışındayım omu düşünmüştüm yardımcı olabilir misiniz rica etsem
Bendiyebiri Bgmkyz inşallah zaten çok panik biriyim umarım herşey güzel geçer hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz 🙏🏻