Melllltemm Haftamdayim dikkatli beslenmeme rağmen doktor bebeği zayıf buldu kilo alması için ne yapmalıyım,bu haftada ortalama bebek kilosu kaç oluyor
Esenkaplan Melllltemm aynisini bana da soyledi gunluk ne şekilde besleniyorsunuz birde benim gobegim cok cikmadi sizde de oldu mu
SerraLinasmom Melllltemm kaç kiloymuş? 1900 dü 32 de haftasıyla uyumlu gelişimi güzel demişti bende 2 kg bekliyordum 😂 35+4 te gideceğim bakalım ne kadar olmuş yoğurt ceviz muz yumurta soda yiyorum
Melllltemm Esenkaplan Kuruyemiş süt yumurta yoğurt peynir ayırt etmeden herşeyi tüketiyorum evet karnım aşırı büyük değil
fundadncc 31+4 gittiğimde 1800 gram dedi normalmiş doktorumun tavsiyeyi üzerine mesela haşlanmış yumurta kaşar süt yoğurt muz havuç ceviz gibi şeyler yiyorum bunlar bebeğe kilo aldıran şeylermiş 🐣
ElifT816 Melllltemm bana 1690 gr. İri bir bebek olacak dedi. 🙄🙄 Kime neye göre zayıf yada iri diyorlar anlamıyorum.
Berrasirin Melllltemm bende bugun gittim 31+5haftaligim 1700 gayet normal dedi.bence kafaniza takmayin bundan sonra daha cok aliyormus
Melllltemm SerraLinasmom bende dedim bu kadar yememe göre 2 olmuştur 😁🙄 ben almışım kiloyu megersem ☹️
edamehmet3 Melllltemm dün kontrole gittim canım 32+5 iz kilosu 1900 Gr gayet iyi dedi ekstra olarak bişey yapmıyorum ama muz kilo aldiriyormus galiba
Deletedmom72728 Melllltemm kestane ye kestane bide imoom vitamin işte doktordan 33 haftalık 2.500 gram bebişim
mucizegebelik6 Melllltemm bizim 33+1 de 2400 gram 47 cm di canım ama onde gidiyor dedi. Ben ultrasonlara cok güvenmiyorum
Cakmak12 mucizegebelik6 bende çok güvenmiyorum özelde ki doktor 1943 dedi 31+1 de dün gittim devlete 2 ye yaklaşmış dedi hangisi doğru 1 haftada hiç mi kilo almadı bu çocuk