Seyma_ck Eclinass 30+6 da gittim 1684 Gr dı ve haftasıyla uyumlu dedi Dr kız bebek tabi benimki erkek nasıl olur bilemem.Benim gittiğim zamanla aralarında 4 gün var Okuduğum kadarıyla bu sizin zamanlarda 1850 Gr civarı oluyor.Ama belki genetiktir illa 1800 Gr olacak diye bir şey yok.Gebelik şekerinize baktırmamış mıydınız?
Seyma_ck Eclinass bebeğe en çok kilo aldıran şeyler bunlar belki ondan olmuştur çok yediyseniz bir de
Cigdemcolak 32+5 günlükken gittiğimizde 2300 kilomuz doktor normal dedi o ay 1 kilo almıstım kendim bebek 800 gr almıstı toplamda 7 kilo aldım gebelik şekerimde yok
Seyma_ck Eclinass o zaman gebelik şekeri yüzünden olabilir Bir ihtimal.Diyete girmenizi isteyebilir doktorunuz.Ya da siz kendinizce şeker,paketli gıda,makarna,patates,beyaz ekmek,pirinçten uzak durun doğuma kadar
Seyma_ck Eclinass o zaman onları da yemeyin en azından bir dahaki kontrolünüze kadar dikkat edin belki kilosu haftasına uyumlu çıkar😇
mercimeginannesiiii Eclinass 33+1 de 2100 dü 32 haftayla uyumluydu. Fazla bir fark yok sanırım. Su fazlalığı, açlık krizleri vs varsa belki o yüzden şüphelenmiştir.
Fasulyem2 Eclinass açlık tokluk şekerinizi takip edersiniz inşallah bir sıkıntı yoktur cnm genetik de olabilir kilo fazlalığı benim gebelik şekerim var bebeğim normal kilodaydı ama şu an ne durumda bilmiyorum insulin kullanıuorum haftaya gidicem merak ediyorum kilosunu :))