Sgnn benim karnımda öyle ve aşağı indi ineli bel ağrılarım öldürüyor beni 34+2 yim bide düşün yani erken oldu galiba ama hayırlısı normalde herkesin bebeleri ğöğsünün tam altına kadar çıkıyor benimki tam tersi aşağı doğru büyüyor 😁☺️

• Sgnn bunu yanıtladı.

Sgnn evet inmiş gibi görünüyor benimde böyle ayrıca inince böyle sürekli tuvalete yetişme hissi ya da baskı hissediyorsunuz

• Sgnn bunu yanıtladı.

Tugbadmr dünden beri kasılmam arttı bi garip hissediyorum teşekkürler

MeyraRana benimde göğüs altımdaydı kaburgalarımın ağrısından bayılıyordum. Ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum şimdide aşağıda 🤭🤭

Sgnn bende hiç yukarı çıkmadı vala 😁😁 hatta 28 haftalıkkenmi ne doğum pozisyonuna durmuştu hep aşağı doğru büyüdü vala anlamadım gitti bazıları diyor mesela göğsümün tam altında kaburgalarımı kıracak gibi hissedyrm diyordu hatta biri doğumda hissettim baya yapışmıştı oraya doktor zor ayırdı diyordu ☺️ ama aşağı doğru olması daha kötü yani ben bel ağrısından ölüyorum bide kasıklarıma bacaklarıma vuruyor yürüyemiyorum bile yeri geliyor odadan odaya giderken nefes nefese kalıyorum.

Sgnn ayni sayılırız biraz inmiş gibi bebek dondu mu

• Sgnn bunu yanıtladı.

Sgnn geçen bende böyle bir post açmıştım şuan 28+6 haftalığım benim de göbeğim bu şekilde aşağıda.. arkadaşlar normal olduğunu söyledi ve benim göbeğim hiç yukarı çıkmadı sizin cinsiyet ne

• Sgnn bunu yanıtladı.

Sgnn aynen öyle hayırlısıyla yapalım da doğumu başka bişi istemiyorum.

• Sgnn bunu yanıtladı.
              • Sgnn bunu beğendi.