Wonderful_mom Kizlar bgn doktora gttm sezeryan olacam 2.dogumum.. 33 haftama girmek uzereymisim 20 gun sonra kadin dogum hastanesine git dogum tarihi al dedi.. sizce erken degil mi? Sezeryan olanlar kacinci haftada gün aldiniz acaba 😒
Sinemmmmm58 Wonderful_mom bende burda bekleyim bende merak ediyorum cogu okudugum yorumda 34 de almislar canim
Glfdnaktr Wonderful_mom bana 35. Haftada gün verdi az önce de son muayeneme gitti sorun yok o gün gel dedi Pazartesi günü 38+4 de alacak
CananDuru Wonderful_mom Yoo degil erken zaten 33 haftaliksin 20 gün sonra 35-36 hafta civari olacaksin 38+5 38+6 da dogum oluyor 2 hafta onceden almis olacaksin günü 🤌🏻🤌🏻
010101 Wonderful_mom sezaryende 39 u beklemezler. Cunku o zaman bebegin vaktini doldurup Normal dogum ile gelme ihtimali var. Riskli bir durum olusmasin diye sezaryeni daha erkn yapiyorlar.
aysnrsvs Wonderful_mom bu haftalarinizda gün verilenler var sizin 36 haftaya falan denk geliyor normal
aysnrsvs Wonderful_mom ahh kuzum bende bayramdan sonra olur diyorum hayırlısı artık ama bence senin biraz zor gibi ben 31+5 haftalığım benimle aynı olan biri için forumda denk gelmiştim 4 yada 5 Mayıs’a gün verilmişti nasip bakalim sağlıkla gelsinlerde bayram şekeri olur sana da 😉
Neva09 Wonderful_mom aynen bende de öyle Dr arefe günü doğum dedi bayramı atlatayım desem dr izinli gider memleketine kalırım ortada mecbur öne alıcaz ki ramazan sonuna denk geliyo. Hayırlısı diyelim ..
2107 Wonderful_mom yok canım erken değil benım doktorum söyledi bile dun sezeryan zamanını 29haftadayız mayıs 20 inşallah kızım geliyor 🥰🤭
Deletedmom727271 Wonderful_mom nst ye bağlarlar zaten genelde orada sancı vs çıkmazsa çok rahat 39da olur