Ayselrn Tugce2827 istanbulbulda devlet denk geldi randevu düşürdüm ücretsiz oldu bence sürekli takip et sabah 7 de düşürdüm ben
Tugce2827 Ayselrn canım ben Gebze’de oturuyorum doktorum ısrarla istedi. Üsküdar Zeynep Kamil hastanesinden peridontoloji den randevu aldım fakat Mhrs de detaylı ultrason çekilmemektedir diyor sen hangi hastanede çektirdin Gebze de fiyatlar 800-1095 arası özel 😒
Ayselrn Tugce2827 sadikonuk yok çekiliyor canımda randevular hemen açılıp bitiyo çok sıkı takip et zeynep kamildede yapıyo detaylı ultrason takio et sürekli
Tugce2827 Ayselrn Zeynep kamil de peridontoloji olarak aldım peki randevuya gittiğimde çekerler mi ? Yoksa ayrı bi bölüm mü var
Ayselrn Tugce2827 perinatoloji yanında detaylı ultrason yapılmaktadır yazması lazım zaman peridontoloji dişle alakalı bir bölüm diye biliyorum
Tugce2827 Ayselrn pardon perinotoloji 😅 Şimdi sen sadikonuktan mı aldın yanında detaylı ultrason çekiliyor diyordu doğru mu anladım birde hangi doktor hatırlıyor musun ?
Ayselrn Tugce2827 evet canım detaylı ultrason çekilmektedir yazıyordu parantez içinde selen gürsoy erzincan doktorun adı canım bak istersen