Meltem423 23 haftada bebek hareketlerini vajinada hisseden sanki ayagi çıkacakmış gibi hissedenler varmiydi
dml33 Meltem423 bbm bazen bi vurup asagiya can acitio cikiyo galiba diyorm 10 dk somra yukarı vuruo ’napio bu çocuk içerde bilmiyorm takla ata ata vuruo galiba
Miracinannesi_52 Meltem423 evet canım ayaklarıyla genelde kasıklarını tekmeler hatta ilerleyen haftalarda gece oraya vurdukça tuvalete kalkmak zorunda kalkacaksın şuan 27. haftada en büyük sorunum 😌
merve1211 Meltem423 ben o haftalardan beri hissediyorum 28 haftalık olduk hala oluyor normal mi bilmiyorum doktoruma söyledim dinlen dedi sadece
mervemrv8 Bende de öyleydi canım daha aşağıda olduğu için çok normal ilerleyen haftalarda daha yukarıya yanlarına bile geliyor ama şu an normal. Bazen bende idrarıma dahi baskı yapıyor
Meltem423 dml33 evet sabah baya korktum ilk defa bu kadar hareketi hissedilir oldu cikicak zannettim 🤭
nazlicann0725 Ben 32 haftayım halaaa minik tekmeler hissediyorum taaaaa aşağıda hatta bazen dıyprum ki kızım az yukarı çık bu seferde kaburgama gırmeye çalışıyor ve sureklı solda duruyor canım kızım 😅
T1996 Meltem423 ay evet evet çıldırıyodum hatta acıyodu artık :(( ama normalmiş şuan 25+4 üm bitti o his🌸
MirArasArslan Meltem423 benimde aynı 23 haftalik aşağıya vuruyo erken doğucak diye korkum başladı doktora 30 unda randevum ama bekleyemicem sanırım normal mi bilmiyorum