Deletedmom622772 Arkadaşlar hamileyiz malum hem ramazan hem doğumu için buzluk hazırlığı yapan arkadaşlar neler yapıyor birbirimize fikir verelim isterim 🥰 ben tarif yapıp buzluğa atmak konusunda çok tecrübesizim bir tek sarma atıyorum siz neleri hazırlayıp atıyorsunuz neler buzlukta saklanabilirr önerisi olan var mı 🥰
zeynepdurunun_annesi Deletedmom622772 ben sodalı börek atıyorum ıspanaklı kıymalı iç yapıyorum çok güzel oluyo 🤌🏻
Deletedmom622772 1yenianne acaba tariften tarife değişiklik gösterir mi tadının bozulma oranı mesela tadını beğendiğimiz yumuşak her poğaça öyle güzel durur mu uzun süre ?
Deletedmom622772 zynpdmrl yaaa teşekkür ederim kurabiye güzel giriyor mu mesela bakın hayatta aklıma gelmezdi iyi ki söylediniz birde buzlukta tadı en bozulmayan güzel kalanlar hangi tarifler sizce ? Börekte lor peynirli uzun süre gider gibi geliyor
zynpdmrl Deletedmom622772 ben pişirip koyuyorum kurabiyeleri çörek otlu kurabiye, tuzlu kurabiyeler, tahinli kurabiye her çeşit olur hemen hemen börekte de patatesli ve peynirli ikiside güzel duruyor pişirmeden koyulunca
Deletedmom622772 zeynepdurunun_annesi ayy evet çok iyi fikir genelde sodalı poğaça ve sodalı börek tarifleri çok iyi tutuyor 🥰 hamuru çiğden mi atıyorsunuz acaba ?
zeynepdurunun_annesi Deletedmom622772 evet çiğ oluyor ama şu detayı vereyim mesela sodalı böreği fırına atmadan bi yarım saat önceden çıkarın ki az buzu açılsın çünkü direkt fırına atınca atmadan önce sürülen yumurta böreğin üstünde donuyo tam yeni yapmış gibi olmuyo 🌸
2kizanasi Bunların hepsinden yaptım var dolabımda denendi onaylandı ✅ Fazladan sarma patatesli kıymalı mantı içli köfte et köftesi fellah köfte çikolatalı ve elmalı kurabiye limonata için de limon ve portakal dilimleri starbucks kurabiye
Deletedmom622772 2kizanasi ayyy mükemmel bi link attınız şuan bu bir amme hizmetidir başlığa girenler faydalansın resmen çok teşekkürler ❤️❤️
Deletedmom622772 Fadmet sigara böreği bende çok atıyorum kahvaltıda eşim çok seviyor diye ama aşırı hızlı tükeniyor bizde buzluk ömrü max 1 hafta 😂😂 teşekkür ederim 🙏🏻
Deletedmom622772 zynpdmrl teşekkürler ❤️ yaa bende acaba kurabiyenin yarısı hamurdan yarı pişmiş mi atsam denemek adına geç bayatlayan tariflerden ikisini de öneren oldu arkadaşlarımdan 🥰 yaa patatesliden biraz sakınıyordum acaba tadı değişir mi diye onuda deneyeyim buzluk insanı kurtaran bir şey kesinlikle ya benim evlilikte ilk ramazanım özellikle hamilelikte bel ağrımı azaltacagını düsünüyorum hergün mutfaktaki süremi azaltarak ☺️
Deletedmom622772 Bende bakliyatlar için buradan bakıp ön hazırlık yapıyorum şimdi posta bakanlara belki faydası olur :