Hsrt3 Merhaba karnınıza dokunduğunuz da birşey olduğunu hiseddiyirmusunuz yada sırt üstü uzandiginizda karnınızda birşey varmış gibi hiseddiyirmusunuz yoksa daha küçük olduğu için mi hissedmiyiruz birşey
Hsrt3 nazosss ben zayıf biriyim yani uzandigimda bir siskinlik falan yok düz bir karın acaba daha küçükmu andanmi hisedmiyirum
nazosss Hsrt3 Evet canım daha çok erken hissetmek için. Minicik zaten şuan o ultrasonda bile zor görünür
baby22_ Hsrt3 arkadaşım 20. Haftaya kadar hiç bir şey hissetmeyeceksin, daha çok erken. 23ü bile bulabilir
Hsrt3 Elifmrt06 aynn ben bişey hissetmiyorum acaba normalmi dedim herkes böylemi o yüzden post açtım sağolun yorumlarınız icin
Hsrt3 Mhtpflz bende hissetmiyorum acaba herkes benim gibimi diye düşünüyordum demekki hepimiz aynıyız
Kaahvelii Hsrt3 5 haftalığım arada sanki biri kasık bölgemi ısırıyor gibi deliyor gibi bişiler oluyor 🤣
Ceren_Guney Hsrt3 canım daha bebeşin çok çok küçük anne olarak hissedersin bişey ama o şekilde değil yani psikolojik olarak hissedersin ben şuan 14+4 oldum 2 gündür hissediyorum bebeği
Dark Hsrt3 18-19 da hissetmiştim ben. Ama şuan gaz bağırsak hareketi hisediyorsunuzdur. Hormonlar, sindirim ve boşaltım sistemini etkiliyor çünkü. Daha sonra şişkinlik falan devam ediyor süreç.
betul_ferhullah_ozer İlk öğrendiğimiz de 5 haftalıkdi şimdi 25 haftalığız bazen gece öyle bir tekme atıyor ki uykudan uyanıyorum 16-20 hafta arasından sonra hissedilmeye başlanılırmış doktorum öyle dedi
zeynepdurunun_annesi Hsrt3 ilk 4 haftada zaten aslında hamile olmuyosunuz yani hücre bölünüyo o aşamada döllenme gerçekleşiyo o yüzden 5. haftada minicik bir pıhtı oluyo 🤷🏼♀️ kısacası hissetmeniz bilimsel olarak imkansız ☺️ kalp atışı bile 7 haftalıkken belli oluyo