Dilan35 Kızlar hamileliğin kaçıncı haftasında hurma yemeğe başlamak gerekir ve miktarı ne kadar olmalı
1oguzannesi Dilan35 valla ben 34 ten beri yiyorum şekerim olmadığı için belirli sınırda da yemiyorum öyle 3 er 5 er atıyorum ağzıma kimisi günde 7 tane yiyo kimi 3 . Zaten hemen hurma yemeyle doğum olmuyomus haftalardır yiyorum hala doğuramadım gelmiyor bir türlü 😄
Dilan27 Dilan35 ilk aylar da yenilmemesi gerektiğini duymuştum bende son aylarda tavsiye ediyorlarmış doğumu kolaylaştırır rahmi yumuşatır diye duydum ama emin değilim tabi 🙂
Dilan35 Ereeen Mrvsmt2502 caganin_annesi Teşekkür ederim kızlar kimisi hurmanın ilk aylarda düşüğe sebep olduğunu söylüyodu da ondan gün de 1 2 tane yoyodum sadece şimdi 20+1 haftalık olduk artık gün de düzenli 3 tane yerim o zaman 😊
Mrvsmt2502 Dilan35 canım hurmadan mı oldu bilinmez tabiki ama ablamın 35. Haftada erken doüum riski olmuştu bi doktoruna danış istersen
Dilan35 Mrvsmt2502 Danışırım tabii teşekkür ederim ama işte doktorlar da bu tarz sorulara hiç tamin edici cevap vermiyo ama sorcam yinede
Dilan35 Dilan27 evet bende ilk aylarda bi tane bile yiyince tedirgin oluyodum şimdi kafam daha da karıştı 35 sonrası başlamak daha mantıklı gibi sanki
Fnen Dilan35 35te başladım kasılmalarımı çok arttırdığı için bıraktım, tam 38 haftalık olunca yine başlayacağım. Doktorumda evet kasılmaları artırır demişti zaten ama ben rahat edemedim o yüzden bıraktım
Dilan27 Dilan35 yani ben öğrendiğimden beri hiç yemedim belki doğru değildir söylenenler ama şüphe düştü ya içime bı kere korktum son aylara kadar da yemeyi düşünmüyorum açıkçası
Fnen Dilan35 hastane çantama bile koyacağım ☺️ Bebeğime ilk yedireceğim şey olacak, zaten sütte yapıyormuş ☺️
Dilan35 Fnen bebeğe nasıl yedireceksiniz ek gıdaya geçtikten sonra demi Bende hastahane çantama koymayı düşünüyorum inşallah