Bebiscann Elifezgibayhan bebeğinin kilosu iyi canım ama ceviz, badem, yoğurt, süt,muz, pekmez tahin, kırmızı et, bunları bolca tüket, bol sıvı da al, doktorun verdiği kan ve vitamin ilaçlarını düzenli kullan 💖💖🙏
Meri3220 Elifezgibayhan her bebişin boyu kilosu bir olmaz ve farklıdır bunda etken olanda annenin beslenme şekli ve genetik faktörler. Siz hergün ceviz süt muz yersiniz ama anasına yada babasına çeker bebiş minyon olur ve öyle doğar. Başkaları ile kıyas yapıp kendi moralinizi bozmayın bir sorun olsa zaten de geriden geliyor yada zayıf falan der açık açık.
Defne2 Elifezgibayhan 31+2 de gittiğimde 1550 gramdı ultrasona göre 30+3 ile uyumluydu doktora sorduğumda her bebek farklıdır hepsinin kilosu aynı olamaz sağlıklı olsunda kilo alır dedi
minikanne- 31 haftamda gitmedim ama 32+4 de gittim 1953gramdı boyu 42cm falan doktor söylemedi femur kemiğini 7 ile çarpınca o çıkıyo ne kdar doğru bilmiyorum. sizin normal cok hızlı kilo alıyolar o haftalardan itibaren
OzlemK34 Elifezgibayhan benim 29 +3 de 1500 gram dı şuan 30+4 deyiz ne kdr oldu bilmiyorum ama doktor bir tık önden gidiyor demişti