Ahmetinannesi25 cnsl_tyfr ben ilk hamileliğim de hiç act içemedim birisine bile doldurmakta zorluk çekiyordum şimdi ise etten tiksindim yiyemedim ilk ki kiz bu ise erkek olacak inşaallah
Sevgi0147 cnsl_tyfr benimde erkek hiç et yemiyorum doğana kadar b arada ilk hamileligimde erkekti ondada öyleydi
sevval_55 cnsl_tyfr Aşırı et aşeriyorum sürekli et yemek istiyorum canım ve oğlum olacak inşallah. Aşermeyle cinsiyetin hiç bir ilgisi yok.
Anne88 sevval_55 aynı bende öyleyim 😆 benimde oğlum olcak Allah nasip ederse tatliyla aram kesildi sanki
SiibeLLa 2 gebeliğimde de tavuk ve balıktan nefret ediyordum. 6 7 aydan sonra ancak pişirip yiyebildm. ama biri kız biri oğlan. ikisinde de aynı şeylerden tiksndm bence kişinin bünyesiyle ilgili
Pinarr35 cnsl_tyfr etten tiksindimm cay pek icmezdim caya baglandimm kahve cok icerdim kahveden tiksindimm hic tatli yemedim hep eksi yedimm 33 haftalik ikix hamileyim.bi kizim bi oglum olcak😁
funnymummy cnsl_tyfr en korktuğum şey çaydan tiksinmekte şükür başıma gelmedi çok severim 💜ama et 😣göresi gözüm yok yemeğin içinde yemeden atıyorum hiç midem almıyor henüz cinsiyeti öğrenmedim ama alakası yok bence
Yanne cnsl_tyfr etten tavuktan tiksindim 20. Haftama kadar hatta çok sevdiğim türk kahvesinden bile. Cinsiyetimiz kız 🥰
aylin1629 Çayı çok severim ama oğluma hamileyken ilk zamanlar çay dolduramadım kokusu bile iyi gelmiyordu
Anne88 cnsl_tyfr canm ben çay da içiyorum et de yiyorum erkek herkesin hamileliği farklı mesela bende hiç tiksinmede mide bulantısı da olmadı sadece bel ağrısı oldu
Gmz-aykt cnsl_tyfr etten tiskindim sadece diğerlerini yiyorum doktora sorduğumda diğer besinlerle dengelersin dedi kızım olcak🥰🤷
sevval_55 Anne88 vücut eksik olan şeyi istiyor bence çünkü gebelikten önce hiç kırmızı er yemezdim ben 😂
Princessmami cnsl_tyfr kızımda da eti bayıla bayıla yedim şimdi bebegm erkek yine bayıla bayıla yiyorum 😀