Asilinannesi16 Kızlar uzun süredir bebek istiyoruz olmuyor şuan yine hastanedeyim hormon testi için kan verdim dün adet oldum ibadetlerimi yapamayacagım 🥺 bu gün edeceğiniz dualarınızda benim içinde dua eder misiniz 🙏🏻 şimdiden hepinizden allah razı olsun♥
Butterfly_13 Asilinannesi16 rabbim bu mübarek günün hürmetine sana şifa versin inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah olanlarında rabbim onlara bağışlasın sağlıkla kucaklarına alsın inşallah canım sonuçların tertemiz çıkar inşallah 🌸
Cennetkusuannesii Kandilin mübarek olsun canım sende bana dua et bebeğim vefat etti Rabbim tez zamanda kucağımızı doldursun❤️🌹
Asilinannesi16 Cennetkusuannesii Seninde kandilin mübarek olsun canım🙏🏻 cennete bir meleğin var♥ rabbim tez zamanda saglikli sıhhatli hayırlısıyla seninde kucağını doldursun inşallah 🤲🏻 rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Asilinannesi16 Butterfly_13 İnşallah Allah razı olsun🙏🏻 ♥ rabbim bugünün hürmetine hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻