symatk Bugün mübarek beraat kandili birbirimize dua edelim 13 haftalık kaybım var ilk gebeliğimdi… herşey Allah’tan Rabb’im imtihanımızı kolay eylesin kimseyi evladıyla sınamasın kimseye evlat acısı yaşatmasın 😢 Rabb’im hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli bebekler dünyaya getirmemizi bana da isteyen herkese de nasip etsin 🤲🏻 En hayırlı zamanda kucağımızı doldursun boş bırakmasın amin ecmain 🤲🏻🌹
Ebbruc symatk Ah canım Allah en hayırlısından, sağlıklısından yeniden nasip etsin inşallah bizlere 🙏🏻 Benim ve biçok kişi için çok zor bi yıl geride kaldı inşallah bundan sonra mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bereketli geçer 🌸
Cennetkusuannesii symatk Canım geçmiş olsun Rabbim yerini doldursun 🤲🏻bana da dua et benim de 32+3 te doğdu doğdu 16 gün yaşadı güzel oğlum ilk bebeğimdi benim de 😔
Minnosunannesi_2 symatk amin insaAllah rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin anne olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insaAllah
Deletedmom_85 Rabbim yar ve yardımcımız olsun Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gariplerin öksüzlerin boynu bükükler in yüzü suyu hürmetine peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem’in yüzü suyu hürmetine Rabbim Kimin ne derdi sıkıntısı varsa derman olsun inşallah. evlat sahibi olmak isteyen insanlara ben de dahil Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah dua eder dua bekleriz dualarda buluşmak ümidiyle🙏