DerinMavii Bebeğimizin cildine yağ veya krem vs surmeli miyiz bebe yağının cilt üzerindeki zararını duymuştum kendim hamileyken cildime surmemistim bebeğime sürmekte cazip gelmiyor ama cildi kuru kızımın benim gibi ne yapabilirim ?
FusunF DerinMavii ben doktora sormuştum sürebilirsin demişti duştan sonra sürüyorum ben losyon kullanıyorum yağ sürmüyorum
Ba_momss DerinMavii baby me nin losyonunu sürüyorum her akşam tüm vücuduna yüzü de dahil hatta kendime de sürüyorum aldığımda annem gördü oda istedi geçen de eltim gördü oda sipariş verirken babada ver güzelmiş dedi 🤭 şimdi 4 tane sipariş vercem 2 bize 2 de onlara 😊
Busra2013 DerinMavii canım bız 11 gunluguz nıveanın yagını kullanıyorum masaj yapıyorum cıldı kuruydu surdum butun ölü derısı kalktı
Ba_momss DerinMavii kokusu yok gibi bebişlere göre oldugundan nemli birakiyo akşam yüzüme sürüyorum sabaha kadar nemli yumuşak kalıyo
Crcs DerinMavii doğrudur. Pişik kremi de mustela onda da sıkıntı yaşamadık öyle devam eder insaallah. O vakit yağ değil de başka losyon markalarına bakabilirsiniz. Yağ gözenekleri tikiyormus diye biliyorum.
Deletedmom10846 DerinMavii oğluma ilk doğduğunda her banyo sonrası bübchen bebek yağı kullanmıştım masaj yapıyordum hep sonrasında kullanmayı bırakmıştım
Belacivciv DerinMavii Hipp marka losyon kullanıyorum nemlendirmek için. Bebek yağını da parfümsüz doğal içerikli aldım sadece gaz masajı yaparken kullanıyorum.