Aynur6152 Merve0004 teşekkür ederiz güzel teyzeleri rabbim evlatlarımızı sağlıcakla kucağımiza almayıda nasip eder inşallah ☺️🙏🙏
Mercimek1234567 Bende hala ogrenemedim hala tahmin bile yapılmadı 17+2yim detaylida dediler onada cok var oyle durdum bekliyorum civcivim ne cikacak diyee.
Mercimek1234567 Merve0004 ben 22.haftamda gircem en iyi zaman o oluyormuş doktorm ole söyledi 19 nisana randevum var insallh Allah nasip ederse.
Merve0004 Hasonoral bizimki inadından değil rahatlığından göstermiyo cocuğun umrunda değil gibi hiç bişi gamsız sabiii😂😂😂😂😂😂
Bdvdhdk Merve0004 kizlar geç belli edermiş kendini ama ben pek anlamam ama nubu kız gibi hayırlı sağlıklı evlat olsun 🙏
Aslaninannesi01 Merve0004 erkek hissettim görünce sağlıkla gelsin inşallah bnde 17. Haftada oğlum olacağını öğrenmiştim her hafta doktora gidiyorduk bir türlü göstermemişti sıpam
Aslaninannesi01 Merve0004 bakar bakmaz erkek geçti içimden sizde öyle istiyorsanız Allah gönlünüze göre versin evladın kızı erkeği yok evlatlarımız sağlıklı olsunlar hayırlı olsunlar inşallah🥰