Merve0004 Selam kızlar bu 2 dir cinsiyetini soruyorum cocuk pozisyonu uygun değil diye doktor söylemiyo yaa 15+4 üz meraktan öldüm tahminleri alayım can teyzoşşlar 💕😅🐥🐥🐒
SeS2019 Merve0004 ya doktor uygun pozisyon bulamayıp Soyleyememiş burdaki arkadaslar nerden bilicek . Bende 22 haftada ögrendim kızımı renkli ultrasonda oda her gittigimde bacakalrını kapatıyordu en son üç tane çikolata yiyip ultrason girdik orda kız oldugunh ögrendim
Hasonoral Hayalimdekiseruven https://resimyukle.io/r/67abfjXalG bize de tahmin yapar mısınız :) 11+1 iz
Merve0004 SeS2019 hey maşallahhh 😅 ben 20 tane yesem anca kıpırdar biraz ağır vasıta bizimki 😅 meraktan catladım ben ama ya zaten poposu yere bakıyor dedi göremedi
Be77_35 Merve0004 18. Haftaya kadar uygun pozisyonu bir türlü yakalayamadık bizde, fazla pozisyonda degistirmiyordu. 18. Haftamda kız olduğunu öğrendik ☺️
rizelianne Merve0004 benimde pek göremiyorlardı ama 11 haftalıkken kıza benzetti 16 haftalık yine kız dedi pek açmıyordu bacaklarını ama anlamış doktorum. Doktorun tecrübesi ultrason kalitesi önemli. Bugün kesinleşti kızmış 😀
Bdvdhdk Merve0004 kizlar geç belli edermiş kendini ama ben pek anlamam ama nubu kız gibi hayırlı sağlıklı evlat olsun 🙏
Smakar Merve0004 Ben 14 haftalıkken öğrenirm heyecanı ile gitmiştim doktorum erken dedi 17 de gittim kesin olmamakla beraber bir prenses olabilir dedi Haftamda detaylı ultrasonda netleştirdik bir güzellik geleceğini. Ama bi yakınım 13. Haftasında öğrendi Bana kalırsa doktorlarla da alakalı olabiliyor. Yaşadıkları bir durum olmuş olabilir tam net olmadan söylemek istemiyor olabilirler
Merve0004 Eozlemtsn hayırlısı ne ise o olsun eşim çok erkek istiyor benimde kafamı bozuyo ben her ikisini de istiyorum 😂😂😂