Tatlibebek Elifim54 canım yanlış bilmiyorsam eğer anne pozitif baba negatif olursa uyuşmazlık olmuyor ama tam tersi olunca uyuşmazlık oluyor
rkyycbnn Elifim54 doktora söylersin gerekli testleri yapar zTen test sonucuna göre kan uyusmazlıgı ignesi yapılıyo insallah bişey olma z önlemini alırsan
Bendiyebiri Elifim54 korkulacak bişey yok canım herşeyin bir çözümü oluyor onun içinde iğne yapıyor diye biliyorum. Bizim ikimizde negatif olduğumuz için öyle bir durum olmadı. Doktorunla konuş korkulacak bişey değil bu durumu çok insan yaşıyor.
Gamze01- Elifim54 evet kan uyuşmazLığınız var. Doktorunuzu bilgilendirin bu konuda. Hamileliğin her hangi bir zamanında kanamanız olursa 72 saat içinde iğne olmanız gerekiyor ama eğer kanama olmazsa 28. Haftanız da iğne oluyorsunuz. Eşimle benim aramda da kan uyuşmazlığı var ondan biliyorum.
dnz_dnz Bir sorun olmuyor genelde ama belli zamanlarda iğne yapılıyor. Doktora sorarsınız onlar takip ederler. Bizde de var kan uyuşmazlığı, en son iğnemi oldum. Bir sorun yok çok şükür
_ozlmm Elifim54 bizde de uyuşmazlık var canım benim lekelenmem geliyor diye 28. Haftayı beklemeden 6. Haftada oldum iğneyi
Gamzecemal Elifim54 Elifim54 bizimde var kan uyusmazligi ignesini olduk simdi korkacak bisi yok igneyi zamaninda oldugunda ben negatif esim pozitif