Ysmndnz Merhaba arkadaşlar 2’li test sonucu hemen çıkıyor mu? Yoksa bekleme süresi varmı? Varsa da ne kadar sürüyor 😇
Ysmndnz Poyfudukk aslında takibimi yapan başka doktor ama beni çapaya yönlendirdi 2’li test için sanırım orada uzun sürer çıkması
Poyfudukk Ysmndnz özel hastane daha kısa sürede çıkarıyormuş 2 güne falan devletlerin hepsi yoğunluktan dolayı 2 haftaya çıkarıyor bir de test yapılan hastaneden alabiliyorsun sadece sonuçlarını
Ysmndnz Poyfudukk yaaa bayağı uzun iş desene 😇 peki doktor oltrason ile inceleme yaparken o an birşeyler söylüyormu durum hakkında yoksa sadece test sonucunumu bekliyoruz
Poyfudukk Ysmndnz Maalesef beklemek de zor bayağı ☹️ Doktor o anki durum hakkında bir şey söylemiyor ölçümleri alıp başka şeylerden bahsediyor bebek nazlı pek göstermiyor tarzında bunun sebebi de dikkat dağılmaması içinmiş doktorla konuşulmaması tavsiye ediliyor zaten en ufak mm hatası bile yanlış sonuç çıkmasına sebebiyet verebiliyormuş 😳
2kizanasi Şehir hastanesinde yaptırdım 2 haftada çıktı sonucu hastaneden elden almak gerekiyor, ben daha sonra özeldeki doktoruma götürdüm.
Ysmndnz 2kizanasi bende özel hastaneye gidiyorum kontrole hep ama doktorum çapada yaptırıp bana getir sonuçları dedi.