Yaseem Sabaha kadar adet sancısı gibi sancısı olup catı ağrısı mı deniliyor tam bilmiyorum ağrısı olan belinde yanma hissi yaşıyan var mı neden olur bunlar ?
Sumiire Yaseem benim popo kemiklerim ağrıyo bşrde sabah kalktıgımda genelde adet sancısı gibi sancı cekiyotum ama uzun sürmğyo 33+6 günlüğüm
AysunUgur Yaseem muhtemelen yalancı doğum sancıların başlamıştır canım, düzenli değilse korkulacak bişey yok diyorlar
Maya26 Yaseem evet bende de aynıları oluyor hatta ansızın sancı giriyor doğuracak miyim acaba diyorum sonra geçiyor bi kaç gündür daha da arttı
Puki Yaseem aynısını yaşıyorum hatta karnıma Bi sancı girdi midem bulandı böyle hareket ettirmedi hastaneye gittim nts falan çekildi rahim huzursuzluğu çıktı Şimdi de öyle rahim ağrısı ve bel ağrısı var
Yaseem Sumiire benim popo kemiğimin ağrısı baya önce başladı ona alıştım artık ama bi anda bunlar olmaya başladı korkmaya başladım bende
Yaseem Maya26 sabaha kadar adet sancısı gibi cekince korktum biraz işin acığı şuandada vajinamda hala ağrı var gecmiyor kasıklarıma girip cıkıyor insan ister istemez korkuyor doktora da gitmekten artık yoruldum
Sumiire Yaseem benim şiddetli sekilde olmuyo ama normal diyolar sancıları falan kontrole ne zaman gitmiştiniz
Yaseem Sumiire gecen hafta gitmiştim benimde hiç olmamıştı ilk defa böyle bir ağrı yaşadım sabaha kadar gecmeyince huzursuz oldum
Neva09 Yaseem su alımınız azsa bol tüketin idrar yolu enfeksiyonu da kasık ağrısı yapıyormuş aynı şikayetler bendede var 32. Haftadayım endişelenmeyin doğurmuyoruz😃
Yaseem Neva09 sanırım benim kadar su içen yoktur gece gündüz hiç ayırt etmiyor çok fazla iciyorum enfeksiyona devamlı gittiğimde bakıyorlar çok şükür cıkmıyor