Sekr5 minikportakal üzerinde yazar mutlaka dikkatli al yenidoganda göbek bağını acıtır kiilot bez o yüzden diğerini al
Lulikli minikportakal ben sleepy bio natural aldım. Islak mendil ve bez. İkisinden birisi alerji yaptı hemen molfix pure & softa geçtim gayet memnunum
minikportakal Lulikli bebekten bebeğe değişiyor sanırım deneyerek göreceğim az bi miktar alıp galiba ☺️
meir22 Sleepy 2no aldım henüz gelmedi. Sağlıklı doğsun bebişler yeter ki🙏 Islak mendil de unibaby bir de sleepy aldım. Oğlumda da sleepy nin ıslak mendilini kullanıyordum bir de canbebenin güzeldi
Fisikosi minikportakal canım yeni doğum yapacaksan prima püre protection bebek bezi ama onu kaldırdılar mükemmeldi ilk 3 ay doğal sızdırmayan pişik bile yapmayan bebek bezi diyebilirim şimdi harmoni diye bez çıkarttılar ama hiç iyi degil ikinci el uygulamalara bak derim püre bebek bezi bulabilirsen gözün kapalı kap al
Fisikosi minikportakal aynen kuzum iki bebeğimde de başlangıç olarak hep prima püre ile başladım sonra değiştirdim ve pişik kremi masrafım bile olmadı mis gbi uygulamalara bak uyguna kaparsın dolap vs satılıyor baya temiz açılmamış şeklinde
Nurcin [silindi] sen diyince baktım da :)) Aktif bebekmis :)) Ama ilk kızımda kullandığım da aktifmis. Ben öyle şeyler hiç yaşamamıştım.. ama 3 sene geçti tabi üstünden 😅😅😅 acaba değişti mi ki içerik
hunilimom minikportakal 16 ay Canbebe kullandım sonra baby turco kullandım fiyat konusunda baby turco bi tik daha uygun indirimi çok oluyor