leylaakyol05 Arkadaşlar ben Sat : 5+6 daha kese göründü. Bebek ile Sat aynı mı ilerler bilginiz varmı ? Bazıları bebeğe göre değişeceğini söylüyorda. Mesalaa yarın 6 haftalık olacaz. Ben 6 haftalığımmı diyecem yoksa onu doktor mu söylüyor bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?
HilalEyce leylaakyol05 son adetinizi soracak yine ultrason ölçümü yapacak tekrar hafta söyleyecek uyumlu ya da adet tarihiyle uyumsuz diye
kubra_510 leylaakyol05 canım benim bebeğimle sat uyumsuz çıktı 2 hafta küçüktü ultrasondq tekrar hesapladılar sat ı.
Ozge leylaakyol05 bebeğin önde veya geride olması sat ve ultrason kıyaslaması ile oluyor diye biliyorum.
Cananyildiz leylaakyol05 arada çok fark yoksa sat göre ilerliyor cok fark çıkarsa sat güncelluyor. Ben gittigimde haftasını söylemişti tam çıktı son gittigimde 3 gün önde görünüyor
Villanelle Sen son adet tarihini asla unutma, her ultrasonda soracaklar. Ve bebeği ona göre kıyaslayacaklar. Bebeğin ultrasonda önde veya geride görünebilir. O bebeğin gelişimi ile alakalı