Fatmakocer Bugun 35..haftaya girdik kayseri sehir hastanesinde dogum.yapmak istiyorum ama dogumhaneler nasil harala gürele herkes ordami nezih mi temiz mi ebeler vs nasil odalari guzelde iste dogum sirasi bulunacagim.ortam endiselendiriyo
Annecann Doğumdan sonra acaba kaç kişilik odalarda kalınıyor şehir hastanesinde. Ben de orda yapmak istiyorum ama hiç bilmiyorum
Annecann Doğumdan sonra acaba kaç kişilik odalarda kalınıyor şehir hastanesinde. Ben de orda yapmak istiyorum ama hiç bilmiyorum
Fatmakocer Annecann tek kisilikgenis ferah temiz otel.odasi gibi odalarda kaliyosun orda sorun endise etme ama.benim.merakim sanciyi nerde nasil cektigimiz multeci gibi binkenara yigiyolarmi yoksa daha sakin nezih bi ortammi ozelde ne guzel gezip gorebiliyosum bu ortamlari ben burayi merak ediyorum
SilaKader Fatmakocer canim ben 3 gün sancı cektim orda bi odada iki yatsk oluyo surekli ordasın yanlizsin arada gelip acilmana bakıyorlar ntsyle bakiyolar o
SilaKader FeriDee benim durumum ve ordaki insanlar biraz farkliydi hani kimseyi etkilemek istemiyorum cnm ama Rabbim nasio ederse bu bebegimide hüma da dogurucagim hic bisey benim canımdan onemli dgl
FeriDee SilaKader lütfen anlatır mısınız merak ettim bende oraya gidiyorm doğumu da orda düşünüyorm da. İsterseniz özelden de yazabilirsin sorun olmaz