Cikos1 Haftadayım hemoroidle ilgili ciddi sıkıntı çekiyorum. Önerilere açığım nasıl geçirdiğiniz başınıza geldiyse?
Edadrmz Cikos1 canım ne durumdasın bilmiyorum ama bende kanama yapmaya başladı ve tuvalete cıkamıyodum . Doktoruma yazdım krem fitil verdi kanaması durdu ama diğer şikayetlerim devam ediyodu genel cerraha sevk etti oda hamile olduğum için sadece krem verdi günde 3 lt su içmemi söledi . Valla ben çözümü saf zeytinyağını sür sabah aç karnına da kayısı ye su iç üstüne öyle rahatladım ben
Linakent Cikos1 acı baharatlı ekşi şeyler tüketmeyin elinizden geldiğince kabız olmayaya çalışın ben sıcak su torbasını koyuyorum popoma yan yatıp iyi geliyor ılık su banyosu yapabilirseniz yapın ve bol bol vazelin sürün içeri ittirmeye çalışın dışarıda oldukça daha çok kuruyup canınızı yakmaya devam eder 😔
lilalilalila Cikos1 kanadigi an hemen kantaron yağı sürdüm ya da hindistan cevizi yağı bu şekilde ilerlemedi.
Cikos1 Bende henüz kanama yok ama büyük bir meme oluşmuş ve çok acı veriyor, ne oturtabiliyorum ne kalkabiliyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim deneyeceğim 🙏🏼🙏🏼🌸