Mervesmsek22 Sultanyunus 38+5 deyiz bugün randevumuz vardı sancım ve 2 cm açılmam varmış doktor evimiz yakın olunca yolladı her an gelebilir gelmezsede pazar acilden giriş yap dedi gelmeye niyetli minik farem 🥰
Dilhunizade Tugbadmr hayirlisiyla kucagijiza alırsınız insAlah🤲🍀 bebeğinizin 36.haftadaki gelisimi nasildi pekii her bebek farkli ama yarin 36.haftama giricem en son 6 hafta once gitmistim ortalama ne kadar oluyorlar bu haftalarda diye merak ediyorm
Tugbadmr Dilhunizade biz korona olduk o haftalarda o yüzden geriledi kilosu kilosunu hatırlamıyorum bir hafta gerilemiş kilosu demişti şimdi de 2900 ile 3100 arasında doğucak inşallah 🥲
Tugbadmr Sultanyunus dün akşam kahverengi lekelenmem oldu sonra pembe kahve olarak devam ediyor ama dedikleri gibi öyle bir avuç filan değil sadece lekelenme tarzında bugün gittik nişan gelmiş doğum kanalına girmiş dedi
Sultanyunus Tugbadmr hmm anladım benim bebeğimde 2kilo 800 dü en son doktor haftasına göre kilosu az dedi 3 kilo doğmasını bekliyoruz kilo alımı durdu 😔🥺
Tugbadmr Sultanyunus benimde durdu ama sağlıklıdır inşallah öyle düşünelim son günde insan kilosunu takmıyormuş artık ben bugün hiç takılmadım normalde pür dikkat onu söylemesini beklerdim 😅