Afra_123 Arkadaşlar 20. Haftadayim bugün doktor rutin muayenesine geldim doktor bana bebeğin başı plasentayla beraber aşağıda sıkışmış kalbi durma , düşük yada erken doğum riski yüksek dedi. Başına böyle bişey gelen var mı çok kötü hissediyorum şuan.
Nesraa_ Afra_123 böyle durumlarda bir tek doktorla kalma başka bir hastaneye başka bir doktora danış ne olur ne olmaz
Efraimmm Afra_123 ilk defa duydum cnm son haftalarda kanala kafası gireni duydum ama bunu ilk defa duyuyorum cnm rabbim yardımcın olsun bu kandilin hürmetine inşallah dyzeltir kendini kurtarir
Villanelle Nasıl sıkışmış kesenin içinde be. İlk kez duydum ama 20.haftada bebek rahatça dönebilir kesenin içinde zaten. Kurtarır kendini korkma
Afra_123 Çok teşekkür ederim iki hafta önce gelmiştim su icmiyorsun bebeğin aşağıda kaldı dediler bugün başka doktora gittim yine aynı şey şimdi de başka bı doktora daha geldim yani toplamda 2 ayrı doktor söyledi bunu. Bulunduğum yerde araştırma hastanesi yok burda da aynı şeyi derlerse yarın da il dışına çıkacam