ikicocuklubiranne İlk gebeliğimde bir süre Serdar beye gitmiştim çok ilgili bir doktordu doğumum onda olmadı. İkinci gebeliğim tekrar Serdar beye gitmek istiyorum. Muayene ücreti doğum ücreti hakkında bilgisi olanlardan yardım almak istedim
ikicocuklubiranne [silindi] vakıf üniversite hastanesi. Profesör kendisi biliyorsunuzdur muayene ücreti var. Doğumlar da ücretli ama ne kadar bilmiyorum henüz gitmedim. Sigortayla anlaşmalı hastane
ikicocuklubiranne designermom Serdar hocaya nasıl randevu alıyorsunuz 2-3 haftadır uğraşıyorum ama resmen alamıyorum. 12 de sitedeyim. Site kendine gelene kadar 3-4 dakika geçiyor açılınca randevu dolu diyor
designermom ikicocuklubiranne onun günleri var santrali arayıp hangi gün icin almanız gerektiğini söyleyin sistemin ne zaman açıldığını sana söylerler ben direkt muayenedeyken alıyorum artık
ikicocuklubiranne acemianneinci o konuda bilgim yok ama nasıl randevu aldınız 2-3 haftadır uğraşıyorum resmen
ikicocuklubiranne designermom bilgi veriyorlar ama saat 12 de sitede oluyorum. Girene kadar 1-2 dakika geçiyor hemen dolu diyor. İmkansız gibi yani. Muayene olduktan sonra direk randevu veriyor o zaman Serdar hoca bir randevu denk getirsem devamı hallolur