Nilufar_1996 Asil_hatun etini yerse olur diye biliyorum benim rahmetli babaannem hamileyken hep tavşan eti yemiş dedemin yüzlerce tavşanı varmış yarık dudakli bebek doğurmuş vefat etmiş ememedigi için beslenememiş. Ondan sonra dedem tavşanları vermiş. Babaannem oldu olası tavşanları hiç sevmezdi bende besliyordum hiç sevmezdi ondan bilirdi her halde.
3cocukannesii Nilufar_1996 yarık dudak folik asit eksikliğinden kaynaklanıyor, benim eski oturduğum yerde ki komşumun kızı da yarık dudak doğdu kadın tavşan eti felan yemedi yani. İnanmayın böyle şeylere lütfen
Greyandpink Asil_hatun ahahah evde tavşan ve su kaplumbağası besleyen ben 🤭 nolur aklınıza yatmayan şeylere inanmayın ya nasıl akliniza yatabiliyor
yasemin_- Asil_hatun bence inanmayın tavşana bakar benzerse kediye köpege kuşa bunlara daha çok denk geliyoruz evde bakmasakda sokakda garip her hurafeyi duydum bu kadarı pes dedirtti 😅
UmutsuzPolyanna Asil_hatun hayvanat bahçesine de gittim, fosil müzesine de gittim o zaman benim bebe Allaha emanet ya kuzum inanma dinde yeri yok hocalar bas bas bağırıyor şunun gibi düşün mesela bi gün kırmızı kazak giydim başıma kötü bi şey geldi bu kazağı bi daha giymiycem yahu kaderinde o varsa kazağın suçu ne geçmişte yaşanan bazı olumsuzlukları o gün yaşadıkları hayatın olağan akışında olmayan şeye bağlamışlar inanma
_Zubeyde_ Asil_hatun benim arkadaşımda köpek 2 kedi hamster tavşan papağan balık bütün hayvanlar vardı neredeyse bir oğlu oldu maşallah o kadar yakışıklı o kadar tatlı ki anlatamam size bence aşırı hurafe bir bilgi olmuş.
Beyzan738 Asil_hatun cahil kafa yapısı işte ..inanma kuzm yok balık yeme balık ağızlı olur flan ne saçma ya böle seylere çok sinir oluyorm ve inanamyorm ..dün kaynanagile gittik bana diyorki doğumdan sonra korkuturlar senide bebegide sarı ve kırmızı tülbent ört die verdi birini orterm tamam dedim yok yok ikisini ortceksin albasmasin derler vs vs die bilmiş bilmiş inat ederk konstu he tamam aynen doğru tamam diyip gectm .sende he tamam haklısın doğrudur de geç
3cocukannesii Asil_hatun dünya da bilmem kaç milyon hamile kadın doğurmuştur, hiç biri de tavşana bakmadı mı hamileyken , mutlaka bakmıştırlar şimdi bu kadınların bebekleri tavşana mı benziyor 🤭ben de geçen oğlum belgesel izliyordu gayet baktım tavşana 🤷♀️ozaman dünya da birsürü tavşana benzeyen bebekler olması lazımdı 😉nasıl inanıyorsunuz böyle hurafelere
Bebiscann Asil_hatun bizim bi akraba tavşana baktı tavşan doğurdu bacım doğru söylüyon, hayvanat bahçesine sakın gitme, uçan kuşa, sineğe dahi bakmak yasak 9 ay boyunca, yoğsam sineğe benzer ellerini ovuşturup durur bebe 🤣🤣🤣😁😁😁 ssjjjkkff
Minigin_annesi0 Banada yılana bakma diyolar bebeğin dili sürekli dışarda dururmuş, hatta örnek bile var iki akrabamız hamileyken yılan görmüşler bebekleri sürekli yılan gibi dillerini çıkarıp çeliyolar🤦🏻♀️ hurafe ve batıl inançta olsa aklıma kazındı Tv’de yılan görünce bakamıyorum
superstar_00 Asil_hatun 23 kromozom anneden 23 kromozom babadan alınır alının bu kromozomlarda anne ve babaya ait özellikler babaya geçer gerisi batıl inançtır.