Ozgee96 Kızlar 1 hafta önce düsük yaptık bebegim gelisiyor fakat kese gelişmiyordu kalp atışını bile duymuştum düşük yaptıktan sonra 13 gün kanamam geldi simdi ara ara kahverengi akıntılarım geliyor bu normal mi bilgisi olan varsa yazabilirmi ?
Deletedmom_35 Ozgee96 ben kürtaj olmuştum bir hafta kesintisiz gelmişti sonra ara ara kahverengi lekeler olmuştu
SeldaEroglu Ozgee96 cok gecmis olsun bende pazartesi gunu dusuk yaptim 14 haftalik ti. Normal icin temizleniyodur
SosyeteMantisi Ozgee96 benim adet günüm gelene kadar nerdeyse lekelenmem olmustu doktorumda normal demişti kürtaj olmamıştım ben rahim kendini temizliyor demişti.
SeldaEroglu Fatma-onal surekli kanamam oluyordu ilk ay kahverengiydi sonra ara ara kirmizi renk te oldu hastaneye gittim ilac verdi yat dedi ana son zamanlar iyce artti kanama pilti halinde yine gittim hastaneye yat dedi yine son gunde iyce artti dogum sancisi gibi sancim vardi gittikce artti hastane hic bi sekilde müdahale yada takip yapmadi eve git dedi eve gelmeden yolda dusuk yaptim
Ebbruc Ozgee96 normal canım, ekimde oldum 10 gün sürdü kanamam . Kendini toparladığında doktora bi git istersen muayene ol, hem parça vs kalmış mı onu öğrenirsin hemde için rahat eder
funnymummy Ozgee96 normal canım düşük sonrası doktor kontrolüne de git muhakkak içinde parça felan kalmışmı baksınlar sıkıntı olmaz
SeldaEroglu SeldaEroglu geri gittim tanidilar tabi haftata bi kac gun hastane ye gidince yine noldu dedi dusuk yaptim dedim sonra is isten gecince ilgilenmeye basladilar
SeldaEroglu SeldaEroglu acil doktoru dedi ki bana plasenta da bozukluk var senin dedi bile bile hic birsey yapmadilar
Fatma-onal SeldaEroglu iğne felan ne bileyim bir serum yapsalardı nasıl gönderirler eve seni bıktım bu doktorların herşeyi hafife alıp tedavi uygulamamasından Allah’a havale et canım çok üzüldüm
SeldaEroglu Fatma-onal hic bi sekilde birsey yapmadilar nts ye baglasalar sancilarima baksalar zaten terslik oldugunu gorurlerdi cok sancim var dedikce yapacagimiz birsey yok dediler
SeldaEroglu Fatma-onal cook tesekkur ederim Allaha havale ettim zaten düşündüm sikayetci olsammi diye ama Allah a havale etmek en iyisi
Ozgee96 SeldaEroglu senin durumun benden daha kötü ben birtek en azından kalp atısını duydum ve bastan beri fitil kullandim dusuk riski icin sancim oluyordu surekli cunku sonra kahverengi leke geldi sonra kanamalar geldi fitil bile fayda etmedi o kalp atisini duydugumda bile cok uzuldum cok aglamistim seni dusunemyrm bile allah daha hayrlisini versin diyelim