Durubebegim Deletedmom_85 canım sen neden bu kadar kendini harap ettin sabahtan beri bak bende senin çok araştırdım kısırsın demek için bu testler çok yetersiz lütfen toparlan artık ❤️🙏
Deletedmom_85 Durubebegim ilk duyduğumda çok kötü oldum üzüldüm de şimdi daha iyiyim çok şükür vallahi takmayacağım artık umursamayacağım doktora da gitmeyeceğim böyle oldukça insan daha stres oluyor 🌸
Durubebegim Deletedmom_85 aynen kuzum bir kaç ay oluruna bırak daha sonra eğitim araştırma üniversite hastanelerine git 👍
Deletedmom_35 gulselican buralar abes insanlarla dolu olduğu için ister istemez o görevler bize düşüyor 😉😉
Bebiscann gulselican senin bildiğin delirme değil benimki, ben böyle deliriyom, bi hamilelik programındaki profosorlar yüzünden gerçek manada delirmem söz konusu bile olamaz gulseeeeee
Bebiscann Armess_loya hormonlu karılardan çektiğimiz nedir be canoo hepmi gülme krizine sokacaklar bizi hepmi 🤣😁
gulselican Deletedmom_35 ahahahha bunu yeni gördüm ya. kızlar ben sizin denginiz değilim kızlaaar. kısır poğaça team kelime dağarcığı falan siz hayırdır acaba ya ahahahah.